• Alge Plus Algolean

  Alge Plus Algolean

  za brzu detoksikaciju i kontrolu tjelesne težine

  Kombinirajući 4 biljke (Chlorella , Litothamnium i nevjerojatnu Spirulinu ) te zeleni čaj , znanstvenici su razvili prvo sredstvo s snažnim detoksikacijskim djelovanjem, koja ujedno djeluje na kontrolu tjelesne težine uz pomoć stalne stimulacije osnovnog metabolizma (metaboličke stimulacije).

  Također je poznato da te biljke povećavaju energiju, ublažavaju stres i nesanicu.

  Alga Spirulina je poznata kao najveći, ikada otkriveni izvor proteina. Spirulina smanjuje apetit i ubrzava metabolizam zbog čega je idealna namirnica za kontrolu težine. Ona je glavni sastavni dio novih Alge Plus Algolean kapsula koja je u odnosu na sva druga sredstva daleko nadmoćnija.

  Medosan

MORSKE ALGE – TAJNI SASTOJAK U SLUŽBI SKIDANJA KILOGRAMA


Alge su podvodne biljke, morske trave koje dokazano pomaže u mršavljenju i posebno uklanjanju masno tkivo na trbuhu. Za tu svrhu najbolje je uzimati kombinaciju svih vrsta algi - zelenih, plavih, crvenih i smeđih alge, a kao potencijalno sredstvo za mršavljenje pokazale su se upravo kombinacija ovih najpoznatijih vrsta - Chlorella, Spirulina i Lithothamnium kao i zelenog čaja.

Alge čine glavni dio prehrane istočnih zemalja poput Japana, Koreje i Kine još od povijesnog razdoblja. U Japanu se veliki broj vrsta algi koristi u domaćinstvu za pripremu raznih jela, a procjenjuje se kako godišnja potrošnja algi po kućanstvu iznosi 3,5 kg. Uvelike zbog svog načina prehrane, japansku populaciju odlikuje odlično zdravlje, dugovječnost i vitka linija.

Japanci imaju jednu od najnižih stopa pretilosti u svijetu, a tome svakako pridonosi i konzumacija algi za koje su istraživanja pokazala da osim što obiluju nutritivno korisnim tvarima, pomažu u mršavljenju. Temeljem tog otkrića, u svrhu smanjivanja stope pretilosti u svijetu, znanstvenici su otkrili kako konzumacija algi ima sposobnost smanjiti apsorpciju masti za više od 75%. Kada dospiju u želudac, u reakciji sa želučanom kiselinom, formiraju gel koji utječe na stvaranje osjećaja sitosti što dovodi do smanjenja unosa hrane.

Alge Plus Algolean

Kako djeluju algeSpirulina je modro-zelena slatkovodna alga spiralnog oblika po čemu je i dobila ime. Spirulina jača imunitet, štiti organizam od štetnih tvari, regulira probavu, pomaže u smanjenju prekomjerne tjelesne težine, smanjuje rizik od raka.

Chlorella je slatkovodna zelena mikroalga koja sadrži vrlo veliku koncentraciju klorofila. Chlorella pomaže u detoksikaciji organizma, jača imunološki sustav, te je uspješna u regulaciji krvnog tlaka i šećera.

Lithothamnium calcarcum je bogata mineralima, vitaminima, aminokiselinama i fitohormonima. Prah crvene alge Lithothamnium (Lithothamnium Calcareum) smanjuje reumatske i artritične bolove, pomaže oslobađanje nakupina mliječne kiseline u tkivima, ima jako stimulirajuće i aktivno djelovanja kod gubitka kilograma i celulita.

Alge Plus Algolean

Važno je napomenuti da su alge izuzetno korisne i zdrave za organizam jer su bogat izvor hranjivih i ljekovitih tvari. Obiluju vitaminima, mineralima, bjelančevinama, proteinima, prehrambenim vlaknima, aminokiselinama i drugim vrijednim nutrijentima. S medicinskog stajališta alge su vrlo korisne i iskoristive za prevenciju i suzbijanje mnogih tegoba:

 • Odlične su za mršavljenje
 • Uspješno reguliraju metabolizam
 • Potiču detoksikaciju organizma
 • Pročišćavaju krv
 • Odlično djeluju na koštani sustav
 • Uspješne su u prevenciji kardiovaskularnih bolesti

Deklaracija


Alge Plus Algolean

Alge Plus Algolean kapsule

 • Spirulina
 • Chlorella
 • Lithothamnium calcareum
 • Zeleni čaj

Deklaraciju pogledajte OVDJE.Vaši komentariNARUČITE SADA ALGE PLUS ALGOLEAN
Mjesečni tretmanDvomjesečni tretmanTromjesečni tretman

Besplatnom dostavom štedite dodatnih 24,90 kn !

Stanje na dan : DOSTUPNO

Očekivani rok dostave: 3-5 dana.

Odaberite *  
Ime *  
Prezime *  
Adresa *  
Poštanski broj *  
Mjesto *  
Datum rođenja
Telefon *  
Email *
Molimo Vas odaberite na koje načine želite primati naše najnovije ponude (moguće je odabrati više):
Newsletter
BESPLATAN katalog poštom
Telefonski kontakt
Prilikom pouzeća isporuke plaća se kupovna cijena kao i troškovi slanja i pakiranja (24,90 kn)*.
(*troškovi slanja i pakiranja ne naplaćuju se ukoliko ostvarite pravo na besplatnu poštarinu)

Telefon za informacije i narudžbe

( ponedjeljak-petak 8-16 h)


035-210-888


img

Sigurna dostava

Naručeni proizvodi bit će dostavljeni putem Hrvatske Pošte. Uobičajeni rok dostave je 3-5 dana.

img

Plaćanje pouzećem

Preuzimamo odgovornost za sigurnu dostavu na vašu adresu u neoštećenom stanju. Plaćate pouzećem prilikom preuzimanja paketa.

img

Garancija kvalitete

Imate pravo vratiti proizvod u roku 15 dana, ambalažu i račun vratite na našu adresu, a mi vam vraćamo novac.

img

Švicarska kvaliteta

Proizvod je izrađen od kvalitetnih sastojaka, siguran je i jednostavan za upotrebu.


Alge Plus Algolean nije lijek i ne izdaje se na recept. To je dodatak prehrani notificiran od strane HZZJZ.