• Venen-Ex

  Venen-Ex

  Učinkovito rješenje za probleme proširenih vena, kapilara, natečenih i umornih nogu!

  Venen-Ex - olakšajte tegobe proširenih vena

  Venen-Ex sprej je jednostavan i brz za korištenje, što ga čini idealnim za putovanja. Trenutno se upija u kožu! S novim Venen-Ex sprejem možete smiriti upalu i bol, poboljšati cirkulaciju i koristiti ovaj sprej kao dnevni kozmetički proizvod za prekrivanje, koji će trenutno ukloniti ružne i otečene vene!

  Medosan

PRIRODNA SNAGA DIVLJEG KESTENA


Uvjerite se sami u djelotvornost divljeg kestena

Jedno od najpoznatijih stabala koje može uspijevati samo za sebe. Drvo divljeg kestena može narasti u visinu čak do 30 metara, moguć je promjer debla čak i do 4,5 metara. Postoje stabla koja su stara oko 200 godina. U mnogim parkovima i vrtnim terasama omiljena su stabla jer daju ugodnu hladovinu. Cvijet divljeg kestena izgledom podsjeća na cvijet orhideje i zajedno sa sjajnim plodovima djeluje vrlo atraktivno za razne ukrase i dječje kreacije. U rano proljeće izbijaju izbojci listova, koji se u travnju otvaraju i razlistavaju krošnju, a u mjesecu svibnju krošnja procvjeta opojnim mirisom cvijeta divljeg kestena.

Venen-Ex
Venen-Ex

Medicinski je dokazano da ekstrakti divljeg kestena vrlo uspješno rješavaju probleme proširenih vena jer sprječavaju prodor tekućine u tkivo i time onemogućuju širenje vena i kapilara, a samim time i olakšavaju bolove u nogama. Za liječenje se koristi smeđe sjemenje, koje se prerađuje na poseban način, kako bi se dobili ljekoviti sastojci koji potiču prokrvljenost krvnih žila. Divlji kesten, za razliku od pitomog kestena, nije za ljudsku prehranu. U vrijeme kad su Turci osvajali sjevernu Europu, davali su bolesnim konjima plodove divljeg kestena i tako se došlo do saznanja o ljekovitosti ovih plodova.

Višenamjenska primjena divljeg kestena: sjemenje i listovi uspješno uklanjaju tegobe s proširenim venama, cvjetovi ublažavaju reumu, kora služi za proizvodnju ulja koje se koristi u kozmetičke svrhe. Divlji kesten jača i učvršćuje vene i kapilare tako što onemogućuju vodi prodiranje u okolno tkivo, smanjuje bolove i oticanje nogu.

Glavni sastojak aesculin jača vene i pri tome ih zateže, tako što onemogućava prodor tekućine iz tkiva. Djelotvorni sastojci divljeg kestena su: aesculin, rutin, querecetin; flavon, triterpen - saponin, adenosin i gorki sastojci. Učinkovitost se odražava na prokrvljenost i jačanje vena. Pomozite svojim venama jer su one teški radnici našeg tijela, a svakodnevna su opterećenja sve veća i veća. U 24 sata sprovode 1440 puta krv do srca. Možete se i sami uvjeriti u djelotvornost divljeg kestena, ako imate problema s proširenim venama i bolnim nogama i zglobovima! Postiže se stabilniji krvotok, bolja prokrvljenost, ugodniji život, lijep izgled kože, lakše hodanje, udobnije sjedenje i stajanje.


VENEN-EX - OLAKŠAJTE TEGOBE PROŠIRENIH VENA


Kako funkcioniraju vene?

Zadaća vena je da sprovede krv koja sadrži razgrađujuće tvari te da ih u protuteži sprovode do srca. Najteže je pokrenuti krv iz područja nogu. Za pokretanje krvi iz nogu vene imaju potporu venskih pregrada. Mišićna masa oko vena koristi pritisak zatezanjem na stijenku vena. Dobro funkcionirajuće pregrade zajedno s mišićnom pumpom sprečavaju da se krv ponovno vraća natrag.
Kod proširenih vena ili kod slabih (neelastičnih vena), pregrade se više ne zatvaraju u potpunosti, tako da se krv ponovno vraća u vene. Zbog toga se u venama stvara pritisak na unutrašnjost vena prema van te se vene šire i postaju proširene.
Kod prve slike vidimo teško oboljenje vena (proširene vene).
Kod druge slike vidimo nogu nakon tretmana divljim kestenom.

Venen-Ex
Venen-Ex

Pravovremeno uočite prve simptome i djelujte

Kod proširenih vena ili kod slabih (neelastičnih vena), pregrade se više ne zatvaraju u potpunosti, tako da se krv ponovno vraća u vene. Zbog toga se u venama stvara pritisak na unutrašnjost vena prema van te se vene šire i postaju proširene.

Kako bi se spriječilo nastajanje proširenih vena, trebamo pravovremeno uočiti prve simptome. Da biste ih otkrili, postoje tipični simptomi, kod kojih treba djelovati. Bolovi i ukočenost su tipični problemi kod proširenih vena. Navečer otečeni zglobovi - razlog je istjecanje tekućine iz vena u okolno tkivo i stoga dolazi do oticanja. Koža pogođena tim problemom može svrbjeti ili promijeniti boju. Vidljive vene se sve više proširuju po listovima i bedrima.
Pomozite svojim nogama i olakšajte svakodnevnicu, ojačajte vene i pospješite prokrvljenost !


Faktori rizika nastajanja proširenih vena:

 • slabo kretanje, dugo stajanje, dugo sjedenje, prekrižene noge, preuske ili previsoke cipele
 • hormonske terapije (kontracepcijske pilule)
 • kod nekih žena proširene su vene uzrokovane trudnoćom
 • prekomjerna tjelesna težina, nepravilna ishrana

Preporuka kod bolesti proširenih vena:

 • nositi elastične čarape ili zavoje koji stežu noge
 • što manje sjediti ili stajati, a što više hodati ili ležati
 • vježbati bar 3 puta tjedno po 30 minuta
 • ne nositi visoke potpetice
 • tuširanje izmjenom tople i hladne vode, po mogućnosti što više hodati kroz vodu
 • lift zamijeniti stepenicama
 • pripaziti na tjelesnu težinu i prestati pušiti

Rizici i komplikacije:

Iako se proširene vene općenito smatraju kozmetičkim problemom to nije u potpunosti točno. Ako se ne liječe, proširene vene uzrokuju velike zdravstvene probleme, npr.:

 • krvarenja vena
 • krvni ugrušci;
 • upale;
 • otvorene rane i čirevi;
 • itd...


UČINKOVITO PROTIV PROŠIRENIH VENA


Proizvodi iz Medosana za njegu nogu sadržavaju, osim ekstrakata djelotvornih biljki, jedan dio visokog postotka ekstrakta kvalitetnog indijskog kestena. Svi proizvodi iz linije za njegu su međusobno usklađeni, ali se mogu koristiti i pojedinačno. Djelotvorni su kod umornih i opterećenih nogu, za osobe koje moraju puno vremena stajati. Spriječite proširenje vena. Prikrijte ružne vene, vidljive ožiljke i crvenilo. Venen-Ex jača tkivo i smanjuje bolove u nogama.

Kako bi se spriječilo nastajanje proširenih vena, trebamo pravovremeno uočiti prve simptome. Postoje tipični simptomi kod kojih treba djelovati.
Pomozite svojim nogama i olakšajte svakodnevnicu!

Venen-Ex tretman možda je pravo rješenje za vaše probleme:

 • Proširene vene
 • Prekomjerno vidljive vene
 • Osjećaj umora i težine u nogama
 • Svrbež i iritantni osip na području nogu
 • Otjecanje i trnce u nogama ili tamnjenje kože

Venen-Ex kolekcija

Proširene vene mogu se pojaviti gotovo na svakom dijelu tijela, ali najčešće nastaju na listovima i unutarnjoj strani nogu između prepona i gležnjeva. Sve do nedavno, smatralo se gotovo nemogućim učiniti bilo što protiv neuglednih proširenih vena. Ali s novim Venen-Ex sprejem možete smiriti upalu i bol, poboljšati cirkulaciju i koristiti ovaj sprej kao dnevni kozmetički proizvod za prekrivanje, koji će trenutno ukloniti ružne i otečene vene! Toplo preporučujemo ovaj proizvod dostupan samo u Medosanu Hrvatska.

Također preporučujemo i kreme iz ove ekskluzivne Švicarske linije njege. Koristite Venen-Ex kremu po danu i Veno Night kremu za noć kako bi tretirali proširene vene dok spavate! Ova jedinstvena, bezbojna formula razvijena je kako bi se još učinkovitije upila u kožu tijekom noći i ojačala oslabljene kapilare i vaskularne zidove. Njeni dragocjeni biljni ekstrakti također tretiraju i eliminiraju problem iznutra.
Jednostavno ne postoji razlog zašto bi proširene vene poružnjivale vaše noge! Probajte ova rješenja i ponovno ćete vratiti samopouzdanje i pokazivati vaše noge u zavodljivim suknjama i kratkim hlačama!

Prošle je godine više od dvije tisuće ljudi izabralo naš tretman i olakšalo svoj problem proširenih vena i bolova u nogama. I vi sebi možete pomoći Venen-Ex tretmanom!

Venen-Ex sprej

Venen-Ex sprej je jednostavan i brz za korištenje, što ga čini idealnim za putovanja! Zahvaljujući finoj mikro teksturi spreja može se raspršiti izravno i učinkovito na najlon čarape - bez lijepljenja ili vidljivih mrlja. Dragocjeni se sastojci trenutno upijaju u kožu, bez potrebe za utrljavanjem proizvoda, te pružaju umirujući i omekšavajući učinak.

Zahvaljujući genijalnoj funkciji prskalice koja raspršuje i u naopakom položaju, Venen-Ex sprej je savršen za primjenu gdje god se nalazili. Ovu funkciju raspršivanja i u naopakom položaju pogotovo će obožavati starije osobe koje se više ne mogu saginjati s lakoćom, jer s Venen-ex sprejem to nije potrebno. Jednostavno, više nećete moći bez ovog fantastičnog proizvoda!

Venen-Ex
Venen-Ex

Olakšajte tegobe proširenih vena

Ljudski krvotok je zatvoreni krug. Srce je motor koji pokreće krv koja se obogaćuje kisikom u plućima i ide prema ekstremitetima. Arterije dovode krv i u najmanje ljudske stanice sa svim hranjivim i neophodnim sastojcima. Teške i umorne noge navečer, bol u stopalima i koraku, grčevi u nogama, ružno crvenilo ili jako vidljive plavičaste vene, osjećaj napetosti u mišićima, natečenost - sve su to prvi simtomi pojave proširenih vena.

Već kod prvih naznaka problem trebate ozbiljno shvatiti.

Nemojte djelovati kad je stanje već alarmantno.


Venen-Ex kolekcijaNARUČITE SADA VENEN-EX


Venen-Ex krema za dnevnu upotrebu.

Veno Night krema za noćnu upotrebu.

Venen-Ex sprej - trenutno upijanje bez trljanja

Venen-Ex krema za dnevnu upotrebu
+
Veno Night krema za noćnu upotrebu.

Besplatnom dostavom štedite dodatnih 24,90 kn !

Stanje na dan : DOSTUPNO

Očekivani rok dostave: 3-5 dana.

Odaberite *  
Ime *  
Prezime *  
Adresa *  
Poštanski broj *  
Mjesto *  
Datum rođenja
Telefon *  
Email *
Molimo Vas odaberite na koje načine želite primati naše najnovije ponude (moguće je odabrati više):
Newsletter
BESPLATAN katalog poštom
Telefonski kontakt
Prilikom pouzeća isporuke plaća se kupovna cijena kao i troškove dostave (24,90 kn)*.
(*troškovi dostave ne naplaćuju se ukoliko ostvarite pravo na besplatnu dostavu)

Telefon za informacije i narudžbe

( ponedjeljak-petak 8-16 h):


035-210-888


img

Sigurna dostava

Naručeni proizvodi bit će dostavljeni putem Hrvatske Pošte. Uobičajeni rok dostave je 3-5 dana.

img

Plaćanje pouzećem

Preuzimamo odgovornost za sigurnu dostavu na vašu adresu u neoštećenom stanju. Plaćate pouzećem prilikom preuzimanja paketa.

img

Garancija kvalitete

Imate pravo vratiti proizvod u roku 15 dana, ambalažu i račun vratite na našu adresu, a mi vam vraćamo novac.

img

Švicarska kvaliteta

Proizvod je izrađen od kvalitetnih sastojaka, siguran je i jednostavan za upotrebu.


Slični proizvodi


img

Urasan Plus

Riješite probleme s prostatom i vratite seksualnost za 100%

Urasan Plus
img

Boswellia

Tamjan balzam - prirodno sredstvo protiv upala

Boswellia balzam
img

Hai Mobilan

Podmazuje zglobove i obnavlja hrskavicu iznutra

Hai Mobilan
img

Kurkuma Plus

Najkvalitetnija kurkuma u tabletama na našem tržištu

Kurkuma Plus