• Boswellisan

  Boswellisan kapsule

  Prirodno sredstvo protiv bolova u zglobovima

  Boswellisan kapsule pružaju pristupačan i visokoučinkovit način tretiranja ukočenosti i bolova u zglobovima iznutra.

  Bolovi u zglobovima su obično neizbježna nuspojava artroze, artritisa ili drugih upalnih procesa u kostima i zglobovima. Ove tegobe mogu jako smanjiti kvalitetu života.

  Boswelisan osim što djeluje protiv boli, bavi se korijenom problema – pomaže u borbi protiv upala i doprinosi regeneraciji oštećene kosti i hrskavice zglobova! Njegova tajna je posebna mješavina tri učinkovita sastojka: glukozamina, kondroitina i boswellie (ekstrakt tamjana).

  Medosan

Tamjan (Boswellia serrata)


Vrste roda Boswellisan su drvenaste biljke, tropskog ili suptropskog podrijetla. U stablu tamjana (Boswellisan serrata) stvara se sok koji se stoljećima upotrebljava u tradicionalnoj indijskoj medicini za ublažavanje bolova i upala u području zglobova. Tamjan sa sastoji od 3 do 8 posto eteričnog ulja, 60–70 posto smole i 27–35 posto gume. On ima antiinflamatorno, analgetsko i antimikrobno djelovanje. Potvrđeno je i antireumatsko djelovanje. Kemijski sastav ovisi o biljnoj vrsti Boswellije.

Boswellisan

Tamjan - učinkovit kao i prije 4000 godina.

Jedan od najstarijih i najoštrijih mirisa na svijetu, svakako je miris tamjana. Drvo Boswellisan koje raste diljem Afrike i Azije proizvodi smolu koja nam samim paljenjem daje ovaj aromatični miris. Još prije 5000 godina, vrijednost tamjana dosezala je vrijednost zlata.

Kroz cijelu povijest čovječanstva, tamjan je korišten prilikom liječenja raznih bolesti, te pri tome nisu primijećene nikakve bitnije nuspojave.

Aktivni sastojci ove biljke su monoterpeni, diterpeni, seskviterpeni ugljikovodici i bosvelijske kiseline. Smatra se da upravo zbog bosvelijske kiseline, biljku tamjan odlikuju antiupalna i analgetička svojstva.


Boswellisan tablete


TROSTRUKA SNAGA PROTIV BOLOVA U ZGLOBOVIMA

Glukozamin je prirodna tvar u ljudskom tijelu - važan građevni dio koji se primarno koristi za stvaranje i održavanje hrskavice, zglobnih kapsula, tetiva i drugog vezivnog tkiva. Kako starimo, tijelo proizvodi sve manje glukozamina. Ishod: zglobna hrskavica se više ne može dovoljno održavati „obnavljati”. Ona tada postaje porozna i povlači se. Naravno, stoga bi trebalo dopuniti glukozamin koji tijelo već proizvodi uz pomoć dodatka prehrani - po mogućnosti s Boswelisanom!

Kondroitin je važna zaštitna tvar za hrskavicu koja održava pravu ravnotežu među specifičnim enzimima. Kondroitin stoga savršeno nadopunjuje glukozamin i osobito je koristan i djelotvoran unutar ove kombinacije.

Ekstrakt tamjana: Znatnije poboljšanje brzine i efikasnosti djelovanja dogodilo se kada su neki proizvođači počeli koristiti ekstrakt indijskog tamjana (Boswellia Serrata) u kombinaciji s glukozaminon i kondroitinom. U kliničkim istraživanjima potvrđeno je da takvi proizvodi znatno brže smanjuju bolove i upalu povezanu s artrozama.

Boswellisan

  Trostruko djelovanje:

 • glukozamin
 • kondroitim
 • ekstrakt tamjana

Deklaracija


Deklaraciju pogledajte OVDJE.


NARUČITE SADA BOSWELLISAN TABLETE


Prirodno sredstvo protiv bolova u zglobovima.

Prirodno sredstvo protiv bolova u zglobovima.

Besplatnom dostavom štedite dodatnih 34,90 kn !

Stanje na dan : DOSTUPNO

Očekivani rok dostave: 3-5 dana.

Odaberite *  
Ime *  
Prezime *  
Adresa *  
Poštanski broj *  
Mjesto *  
Datum rođenja
Telefon *  
Email *
Molimo Vas odaberite na koje načine želite primati naše najnovije ponude (moguće je odabrati više):
Newsletter
BESPLATAN katalog poštom
Telefonski kontakt
Prilikom pouzeća isporuke plaća se kupovna cijena kao i troškovi slanja i pakiranja (34,90 kn)*.
(*troškovi slanja i pakiranja ne naplaćuju se ukoliko ostvarite pravo na besplatnu poštarinu)

Telefon za informacije i narudžbe

( ponedjeljak-petak 8-16 h)

035-210-888


img

Sigurna dostava

Naručeni proizvodi bit će dostavljeni putem Hrvatske Pošte. Uobičajeni rok dostave je 3-5 dana.

img

Plaćanje pouzećem

Preuzimamo odgovornost za sigurnu dostavu na vašu adresu u neoštećenom stanju. Plaćate pouzećem prilikom preuzimanja paketa.

img

Garancija kvalitete

Imate pravo vratiti proizvod u roku 15 dana, ambalažu i račun vratite na našu adresu, a mi vam vraćamo novac.

img

Švicarska kvaliteta

Proizvod je izrađen od kvalitetnih sastojaka, siguran je i jednostavan za upotrebu.