• Citrax Forte

    Citrax Forte

    visoka koncentracija ekstrakta gorke naranče

    Korištenjem ekstrakta gorke naranče potiče se oslobađanje masti iz stanica, time se ubrzava metabolizam i dolazi do smanjenja apetita.

    Citrax Forte kapsule, dodatak prehrani, suhi ekstrakt ploda Gorke naranče (Citrus aurantium), sinefrinom i vitaminom C

    Medosan

Citrax Forte kapsule


Citrus aurantium – prirodna pripomoć

Analizirajmo sastojake kapsula Citrax Forte. Većinu ovih sastojaka možemo pronaći u prodaji i kao zasebne suplemente, a kapsule o kojima govorimo na ovim stranicama, sadržavaju najbolje komponente za pomoć kod gubitka kilograma, nastojeći u jednoj kapsuli objediniti nekoliko različitih pozitivnih učinaka za tijelo i više načina kako nepovratno gubiti prekomjernu težinu.

Citrax Forte kapsule su preparat za pomoć kod gubitka kilograma baziran na kombinaciji limuna i suhog ekstrakta ploda Gorke naranče (Citrus aurantium) od čega je glavni sastojak sinefrin koji se koristi u brojnim sredstvima za mršavljenje. Aktivni sastojci uništavaju masnoću. Metabolizam se navikava i prati ritam uništavanja masnoće. Zbog toga se izgubljeni kilogrami teže i sporije nakupljaju ili se uopće ne vraćaju.

Citrax

Poznato je da proizvodi za mršavljenje koji sadrže gorku naranču imaju učinkovito pomoćno djelovanje na mršavljenje. Riječ je o djelatnom sastojku sinefrinu, koji je alkaloid građe slične poznatom epinefrinu, koji pokazuje lipolitičko djelovanje u masnim stanicama, ali samo u visokim dozama, i štetnu nuspojava što je tendencija povišenja krvnog tlaka.

Citrax

Zašto odabrati Citrax Forte


Gorka naranča - ova biljka potječe iz istočnoazijskih zemalja, a još od 12. stoljeća uzgajala se i koristila i u našim krajevima. Aktivna supstanca gorke naranče – sinefrin bitna je za mršavljenje. Poboljšava termogenezu, proces u kojem naše tijelo sagorijeva kalorije i pretvara ih u energiju.

Sinefrin stimulira receptore stanica masnog tkiva čime se potiče oslobađanje masti iz stanica, a time se ubrzava metabolizam i dolazi do smanjenja apetita. Za njega se tvrdi da potiče termogenezu i oksidaciju masti te povećava bazalni metabolizam, a da je učinak sličan aktivnoj tvari efedrinu koji također potiče mršavljenje. No, za razliku od njega, sinefrin nema loš utjecaj na srce i krvni tlak.

Limun je svima dobro poznat a i djelovanje C vitamina kojim je on bogat. Također je dobro poznato kako je pun antioksidansa i limunov sok se koristi u brojnim dijetama.

Vitamin C nikako ne doprinosi mršavljenju, ali svakako može postići u samom postupku mršavljenja. Ako koristimo razne redukcijske dijete ili samo smanjimo kalorijski unos za određeni broj kalorija i uz to koristimo tjelovježbu tada dolazi do izgaranja masnoća, ali u tom čitavom procesu dolazi i do oslobađanja toksina. Vitamin C potpomaže zdravo mršavljenje tako što spriječava oksidaciju i štiti organizam od toksina. Na kraju vitamin C potpomaže i jetru, da izdrži veće napore uzrokovane većim brojem slobodnih radikala oslobođenih tijekom gubitka težine.


NARUČITE SADA CITRAX FORTE


MJESEČNI TRETMANDVOMJESEČNI TRETMANBesplatnom dostavom štedite dodatnih 34,90 kn !

Stanje na dan : DOSTUPNO

Očekivani rok dostave: 3-5 dana.

Odaberite *  
Ime *  
Prezime *  
Adresa *  
Poštanski broj *  
Mjesto *  
Datum rođenja
Telefon *  
Email *
Molimo Vas odaberite na koje načine želite primati naše najnovije ponude (moguće je odabrati više):
Newsletter
BESPLATAN katalog poštom
Telefonski kontakt
Prilikom pouzeća isporuke plaća se kupovna cijena kao i troškovi slanja i pakiranja (34,90 kn)*.
(*troškovi slanja i pakiranja ne naplaćuju se ukoliko ostvarite pravo na besplatnu poštarinu)

Telefon za informacije i narudžbe

( ponedjeljak-petak 8-16 h)


035-210-888


img

Sigurna dostava

Naručeni proizvodi bit će dostavljeni putem Hrvatske Pošte. Uobičajeni rok dostave je 3-5 dana.

img

Plaćanje pouzećem

Preuzimamo odgovornost za sigurnu dostavu na vašu adresu u neoštećenom stanju. Plaćate pouzećem prilikom preuzimanja paketa.

img

Garancija kvalitete

Imate pravo vratiti proizvod u roku 15 dana, ambalažu i račun vratite na našu adresu, a mi vam vraćamo novac.

img

Švicarska kvaliteta

Proizvod je izrađen od kvalitetnih sastojaka, siguran je i jednostavan za upotrebu.


Citrax Forte nije lijek i ne izdaje se na recept. To je dodatak prehrani notificiran od strane HZZJZ.