• ImmunoFit D3

  ImmunoFit D3 kapsule

  Dvostruko djelovanje s vitaminom D3 i magnezijem!

  Savršena kombinacija 2 kapsule dnevno dovoljna je za imunološki sustav koji nije samo jak, već na vanjske napade reagira kondicijom i vitalnošću!

  Novo je istraživanje pokazalo da se vitamin D ne može iskoristiti ukoliko organizam nema dovoljnu razinu magnezija, što dovodi do pohrane i neaktivnosti vitamina D. Povrh toga, zbog nedostatka magnezija može doći i do kalcifikacije krvnih žila, ali i do češće osteoporoze i rizika od loma kostiju. Prilikom nedostatka vitamina D preporučuje se korištenje dodatka prehrani Immunofit D3/Magnezij.

  Isprobajte ImmunoFit D3/Magnezij već sada i pomozite tijelu da ostane aktivno, zdravo i u formi.

  Medosan

Vitamin D


Vitamin D smatra se najstarijim hormonom na Zemlji i nesumnjivo je ta drevna molekula usko vezana uz blagostanje svakog oblika života - od fitoplanktona do ljudske vrste.

Tijekom zimskih mjeseci postoji rizik od deficita vitamina D u organizmu jer ga u najvećoj mjeri apsorbiramo kroz kožu, izlaganjem sunčevim zrakama. Osim sunca, izvor ovog vitamina su masna riba, gljive i mliječni proizvodi.
Vitamin D bitan je za kosti, no i za jačanje imuniteta u cjelini. Ovaj nutrijent igra važnu ulogu u gastrointestinalnom zdravlju, snižavajući upalne procese te na taj način smanjujući rizik od Crohnove bolesti i sindroma polupropusnih crijeva, piše portal Inverse.
Tijekom zime izloženi smo većem broju infekcija te provodimo manje vremena na svježem zraku, što loše utječe na imunitet i sintezu vitamina D.
Vitamin D potiče stanice urođenog imuniteta na stvaranje polipeptida katelicidina koji ima sposobnost uništavanja uzročnika infekcija. On također smanjuje produkciju proupalnih citokina i tako umanjuje rizik od citokinske oluje. Istraživanja pokazuju učinkovitost vitamina D kod virusa sa lipidnom ovojnicom, kao što je virus gripe, ali i koronavirus. Smatra se da katelicidin može remetiti lipidnu ovojnicu što rezultira smrću virusa. Zaštita od infektivnih bolesti može se postići adekvatnom razinom vitamina D u krvi.

ImmunoFit D3

Zašto gripu i prehladu najčešće dobijemo tijekom zimskog perioda?

Studija iz 2007 g. je pokazala da žene koje uzimaju 2000 IU vitamina D3 imaju 90% manju vjerojatnost infekcija gornjih dišnih puteva.

Dosadašnja istraživanja pokazuju da su rizične skupine najranjivije na virusne infekcije upravo one skupine kod kojih je dokazan manjak vitamina D. Za sada ne postoji dokazi koji bi potvrdili pozitivan učinak vitamina D na prevenciju infekcije koronavirusom, no možemo reći da bi preventivna primjena Vitamina D mogla biti od koristi.


ImmunoFit D3 tablete


DVOSTRUKO DJELOVANJE S VITAMINOM D3 I MAGNEZIJEM!

Zahtjevi prema našem imunološkim sustavom neprestano se povećavaju. No, je li naše tijelo uvijek spremno na odgovarajući način prihvatiti ovaj izazov?

Pomozite svom imunološkom sustavu da istovremeno spriječi opasne i pretjerane reakcije tijela, što može imati ozbiljne posljedice. Jer „biti samo jak“ nije dovoljno. Trik je u tome da vaše tijelo odgovarajuće reagira na napade virusa!

Između ostalog, ključ jakog imunološkog sustava je vitamin D! Vitamin D ne samo da jača naš urođeni imunološki sustav, već i sprječava da postane opasno preaktivan, kao što je to na primjer često slučaj kod infekcija različitim virusima, a što može dovesti do opasnih komplikacija, uključujući smrt.

Naše tijelo u osnovi može samo proizvesti vitamin D kada je koža izložena sunčevoj svjetlosti. Međutim, na našoj zemljopisnoj širini trajanje sunca nije uvijek dovoljno i rijetko na suncu boravimo bez odjeće, što znači da je koža vrlo rijetko u stanju apsorbirati dovoljno sunčeve svjetlosti. Pothranjenost ili unos lijekova mogu imati dodatni negativan utjecaj na razinu vitamina D. Dodatak vitamina D stoga nije samo neizmjerno važan za naše kosti, tetive i mišiće. Jednako je važno imati dovoljnu količinu magnezija u tijelu. Razlog tome je što je magnezij tijelu potreban kako bi mogao aktivno pretvoriti vitamin D!

Stoga osigurajte dovoljnu opskrbu svog tijela vitaminom D i magnezijem. To možete učiniti učinkovito, povoljno i jednostavno s kapsulama ImmunoFit D3/Magnezij. Isprobajte ImmunoFit D3/Magnezij već sada i pomozite tijelu da ostane aktivno, zdravo i u formi!

ImmunoFit D3


  ZAŠTITITE SVOJ IMUNITET

 • osnažuje kosti, tetive i mišiće
 • jača imunološki sustav
 • smanjuje pretje rane reakcije tijela na viruse
 • pomaže kod umora i iscrpljenosti

Deklaracija


Deklaraciju pogledajte OVDJE.

Sastojci u 2 kapsule (1,27g = dnevna doza):
Vitamin D (kolekalciferol) 20 μg (400%*)
Magnezij (magnezijev karbonat) 375 mg (100%*)
Vitamin A (retinil acetat) 400 μg (50%*)


NARUČITE SADA IMMUNOFIT D3/MAGNEZIJ TABLETE


Zaštitite svoj imunitet

Zaštitite svoj imunitet

Besplatnom dostavom štedite dodatnih 34,90 kn !

Stanje na dan : DOSTUPNO

Očekivani rok dostave: 3-5 dana.

Odaberite *  
Ime *  
Prezime *  
Adresa *  
Poštanski broj *  
Mjesto *  
Datum rođenja
Telefon *  
Email *
Molimo Vas odaberite na koje načine želite primati naše najnovije ponude (moguće je odabrati više):
Newsletter
BESPLATAN katalog poštom
Telefonski kontakt
Prilikom pouzeća isporuke plaća se kupovna cijena kao i troškovi slanja i pakiranja (34,90 kn)*.
(*troškovi slanja i pakiranja ne naplaćuju se ukoliko ostvarite pravo na besplatnu poštarinu)

Telefon za informacije i narudžbe

( ponedjeljak-petak 8-16 h)

035-210-888


img

Sigurna dostava

Naručeni proizvodi bit će dostavljeni putem Hrvatske Pošte. Uobičajeni rok dostave je 3-5 dana.

img

Plaćanje pouzećem

Preuzimamo odgovornost za sigurnu dostavu na vašu adresu u neoštećenom stanju. Plaćate pouzećem prilikom preuzimanja paketa.

img

Garancija kvalitete

Imate pravo vratiti proizvod u roku 15 dana, ambalažu i račun vratite na našu adresu, a mi vam vraćamo novac.

img

Švicarska kvaliteta

Proizvod je izrađen od kvalitetnih sastojaka, siguran je i jednostavan za upotrebu.