• Venen-Ex

  Venen-Ex

  Učinkovito rješenje za natečene i umorne noge!

  Proizvodi Medosan za njegu nogu sadržavaju, osim ekstrakta djelotvornih biljki, jedan dio visokog postotka ektrakta kvalitetnog indijskog kestena. Svi proizvodi iz linije za njegu nogu su međusobno usklađeni ali se mogu koristiti i pojedinačno. Djelotvorni su kod umornih i opterečenih nogu, za osobe koje provode mnogo vremena stojeći.

  Medosan

PRIRODNA SNAGA DIVLJEG KESTENA


Uvjerite se sami u djelotvornost divljeg kestena

Jedno od najpoznatijih stabala koje može uspijevati samo za sebe. Drvo divljeg kestena može narasti u visinu čak do 30 metara, moguć je promjer debla čak i do 4,5 metara. Postoje stabla koja su stara oko 200 godina. U mnogim parkovima i vrtnim terasama omiljena su stabla jer daju ugodnu hladovinu. Cvijet divljeg kestena izgledom podsjeća na cvijet orhideje i zajedno sa sjajnim plodovima djeluje vrlo atraktivno za razne ukrase i dječje kreacije. U rano proljeće izbijaju izbojci listova, koji se u travnju otvaraju i razlistavaju krošnju, a u mjesecu svibnju krošnja procvjeta opojnim mirisom cvijeta divljeg kestena.

Venen-Ex
Venen-Ex

Divlji kesten, za razliku od pitomog kestena, nije za ljudsku prehranu. U vrijeme kad su Turci osvajali sjevernu Europu, davali su bolesnim konjima plodove divljeg kestena i tako se došlo do saznanja o ljekovitosti ovih plodova.

Višenamjenska primjena divljeg kestena: sjemenje i listovi uspješno uklanjaju tegobe s proširenim venama, cvjetovi ublažavaju reumu, kora služi za proizvodnju ulja koje se koristi u kozmetičke svrhe. Divlji kesten jača i učvršćuje vene i kapilare tako što onemogućuju vodi prodiranje u okolno tkivo, smanjuje bolove i oticanje nogu.

Glavni sastojak aesculin jača vene i pri tome ih zateže, tako što onemogućava prodor tekućine iz tkiva. Djelotvorni sastojci divljeg kestena su: aesculin, rutin, querecetin; flavon, triterpen - saponin, adenosin i gorki sastojci. Učinkovitost se odražava na prokrvljenost i jačanje vena. Pomozite svojim venama jer su one teški radnici našeg tijela, a svakodnevna su opterećenja sve veća i veća. U 24 sata sprovode 1440 puta krv do srca. Možete se i sami uvjeriti u djelotvornost divljeg kestena, ako imate problema s proširenim venama i bolnim nogama i zglobovima! Postiže se stabilniji krvotok, bolja prokrvljenost, ugodniji život, lijep izgled kože, lakše hodanje, udobnije sjedenje i stajanje.OŽIVLJAVA UMORNE NOGE U TRENU


Proizvodi iz Medosana za njegu nogu sadržavaju, osim ekstrakata djelotvornih biljki, jedan dio visokog postotka ekstrakta kvalitetnog indijskog kestena. Svi proizvodi iz linije za njegu su međusobno usklađeni, ali se mogu koristiti i pojedinačno. Djelotvorni su kod umornih i opterećenih nogu, za osobe koje moraju puno vremena stajati.

Pomozite svojim nogama i olakšajte svakodnevnicu!
Zahvaljujući osvježavajućem i okrepljujućem djelovanju, noge su lakše i brižno njegovane. Toplo preporučujemo ovaj proizvod dostupan samo u Medosanu Hrvatska.

Venen-Ex tretman možda je pravo rješenje za vaše probleme:

 • Osjećaj umora i težine u nogama
 • Svrbež i iritantni osip na području nogu
 • Otjecanje i trnce u nogama ili tamnjenje kože

Venen-Ex krema

Venen-Ex prirodna krema na bazi biljaka je istovremeno blaga i djelotvorna. Sadrži dragocijene ekstrakte divljeg kestena, bodljikave veprine, kamilice i ehinaceje koje razvijaju svoje povoljno djelovanje. Svakodnevna masaža donosi osjetno olakšanje.

Veno Night krema

Veno Night preporučujemo kao dodatak uz Venen-Ex kremu. Krema na bazi biljaka je produžetak učinkovitog tretmana noću. Djeluje brzo, osvježava i otklanja osjećaj umora.


Venen-Ex kolekcijaNARUČITE SADA VENEN-EX


Venen-Ex krema za dnevnu upotrebu.

Veno Night krema za noćnu upotrebu.

Venen-Ex krema za dnevnu upotrebu
+
Veno Night krema za noćnu upotrebu.

Besplatnom dostavom štedite dodatnih 34,90 kn !

Stanje na dan : DOSTUPNO

Očekivani rok dostave: 3-5 dana.

Odaberite *  
Ime *  
Prezime *  
Adresa *  
Poštanski broj *  
Mjesto *  
Datum rođenja
Telefon *  
Email *
Molimo Vas odaberite na koje načine želite primati naše najnovije ponude (moguće je odabrati više):
Newsletter
BESPLATAN katalog poštom
Telefonski kontakt
Prilikom pouzeća isporuke plaća se kupovna cijena kao i troškove dostave (34,90 kn)*.
(*troškovi dostave ne naplaćuju se ukoliko ostvarite pravo na besplatnu dostavu)

Telefon za informacije i narudžbe

( ponedjeljak-petak 8-16 h):


035-210-888


img

Sigurna dostava

Naručeni proizvodi bit će dostavljeni putem Hrvatske Pošte. Uobičajeni rok dostave je 3-5 dana.

img

Plaćanje pouzećem

Preuzimamo odgovornost za sigurnu dostavu na vašu adresu u neoštećenom stanju. Plaćate pouzećem prilikom preuzimanja paketa.

img

Garancija kvalitete

Imate pravo vratiti proizvod u roku 15 dana, ambalažu i račun vratite na našu adresu, a mi vam vraćamo novac.

img

Švicarska kvaliteta

Proizvod je izrađen od kvalitetnih sastojaka, siguran je i jednostavan za upotrebu.


Slični proizvodi


img

Urasan Plus

Riješite probleme s prostatom i vratite seksualnost za 100%

Urasan Plus
img

Boswellia

Bosvelija balzam - krema od tamjana

Boswellia balzam
img

Hai Mobilan

Podmazuje zglobove i obnavlja hrskavicu iznutra

Hai Mobilan
img

Kurkuma Plus

Najkvalitetnija kurkuma u tabletama na našem tržištu

Kurkuma Plus